poolse uitzendbureau Maastricht

Logo

poolse uitzendbureau Maastricht

Bent u op zoek naar een Poolse uitzendbureau in Maastricht om uw bedrijf te versterken? injob beschikt over een uitgebreid bestand van getalenteerde Poolse medewerkers die direct beschikbaar zijn in Maastricht. Onze toegewijde medewerkers zijn klaar voor lange werkdagen, avond- en nachtdiensten. Ze werken met een hoog tempo, zijn betrouwbaar, flexibel en staan paraat voor diverse taken die relevant zijn voor uw organisatie.

Of u ze nu per direct nodig heeft of pas volgend jaar, wij staan voor u klaar. Bij injob is de timing geen probleem; we passen ons aan uw behoeften aan. In feite geldt, hoe meer tijd we hebben, hoe beter we kunnen voorbereiden.

Landelijke Dekking:

injob heeft een uitgebreid netwerk van werkkrachten door heel Nederland, inclusief Maastricht. Zelfs als we momenteel geen beschikbare werkkrachten in Maastricht hebben, kunnen we deze in zeer korte tijd voor u organiseren.

Werkwijze:

Zodra u akkoord bent met ons inleentarief, starten wij het wervings- en selectieproces. Dit omvat het inschakelen van ons uitgebreide netwerk van meer dan 50 recruiters. Onze recruiters selecteren kandidaten die specifiek reageren op uw vacature. De kandidaten worden beoordeeld op vaardigheden, beschikbaarheid en betrouwbaarheid.

Onze selectieprocedure voor kandidaten is transparant en vrijblijvend. U ontvangt de profielen van geschikte kandidaten per e-mail, waarna u de laatste selectie kunt maken.

Tarief aanvragen